100RM píše:Sakra normalne ma mrzi, ze som "nesympaticky". Rad by som vedel, kto ti dal toto najavo, pretoze co ja tych ludi poznam, tak mi to k nikomu z nich nejak nepasuje. U nikoho som si nevsimol ze by sa povazoval za nejaku "pseudoelitu" ...
Btw, nesuhlasim s tym ze to je nejaky kseft. Pre koho ? Ja jako clen VR mam s tymto len a len same vydaje - telefon, vybavovacky autem pro e-shop a podobne. A coho sa clovek za to docka ? Jedineho - stale je za curaka a nejaku prijeblu vymyslenu elitu. Proste zhrnuto - za dobrotu na zebrotu.
Ze VH je chlastaci ? VH je cez den, kazdy kto dojde tam nemusi prespavat a chlastat. Nikde neni limitovany pocet ludi. To ze ich tam chodi 50 len vypoveda o tom, kolko ludi ma na chode klubu realny zajem.
A naposled jedna vec: radsej budem na klube, kde bude 100 ludi, ktori budu fer, bude sa dat na nich spolahnut a bude sa dat s nimi prijemne pokecat, jako na klube, kde bude 10 000 ludi a bordel jak doted.
Pokud se spolu zase někde potkáme 100rme, např. v Mělníku, nebo někde jinde, BIG BMW ještě mooooc a mooooc zvážím, tak ti to řeknu, tady se o těch nesympatických lidech rozepisovat nebudu. Tebe znám z BIG BMW 2008, poznal jsem tě už v pátek večer, když jsi přišel k 7er platzu, žádnej problém, pohoda, s těmi "příjemnými" lidmi jsem se potkal až druhý den v poledne. Ty jsi tam nebyl, to je jasný.
Samozřejmě, pokud bych se s nimi znal třeba jako ty, asi bych se jich taky zastal,jako ty, jde o to, že se znáte, jste přátelé, oni ke mně nic necítíli, naopak, dali nám hned najevo, že je otravujem. Cítil jsem se v tom jejich stanu velmi trapně. Ale znáš to, když něco chceš, musíš leccos překousnout. Prostě mi u nich trochu chyběla nějaká špetka přívětivosti, nebo laskavosti, kterou vždy očekávám u obyčejných slušných lidí a se kterou jsem se setkal u cizích lidí hodně v zahraničí, ne na srazech, ale při jiných příležitostech. Byl to takový 2. vřed na BIG BMW 2008, první vřed bylo počasí. Asi jsem byl trochu naivní. Na BIG BMW jsem zjistil, že jsou členové a členové BMWkl. a majitelé BMW a majitelé BMW, kdybys u toho, co myslím byl, asi bys mi dal za pravdu, že to bylo zbytečný, až se budem spolu bavit, vysvětlím ti o co jde, tady ne.